• ALGEMENE INFORMATIE

  • VERZENDING & LEVERING

  • BESTEL

  • BETALING

1 of 4

ALGEMENE INFORMATIE

Wat is een smoothiebowl? 🌱

Een smoothie bowl is in wezen een mix van pap en een smoothie (vruchtenpuree). Voor de Brekky Smoothie Bowls gebruiken we voornamelijk gevriesdroogd fruit, havervlokken, chiazaad en andere superfoods. Je kunt dit mengsel gemakkelijk mengen met water of (plantaardige) melk om een romige, heerlijke smoothiebowl te maken die je gemakkelijk kunt opscheppen. Voor extra crunch en een insta-look kun je je smoothiebowl naar wens toppen. Vers fruit zoals aardbeien, bosbessen of bananen en onze brekky toppings zijn perfect.

Waarom een smoothiebowl kopen? 🥰

Als je gezond wilt eten en de dag vol energie wilt beginnen, dan zijn de Brekky Smoothie Bowls perfect voor jou! Veganistisch, 100% natuurlijk en zonder toegevoegde suikers. En het beste van alles: bereid in 60 seconden! 🌱

Acai Bowl, hetzelfde als een smoothiebowl? 🫐

Ja, de term acai bowl wordt vaak synoniem gebruikt met de term smoothie bowl. Fruit en bessen smoothie bowls bevatten vaak ook acai bessen. Er bestaat niet zoiets als een pure acai bowl, omdat de pure bes erg bitter en zuur smaakt. Bevroren acai puree, die je misschien wel kent uit de supermarkt, kun je daarom alleen gebruiken in een mix met ander fruit. Dus of het nu een acai bowl, smoothie bowl, breakfast bowl of brekky bowl is - ze betekenen allemaal hetzelfde trendy ontbijt voor de perfecte start van de dag met goede vibes en alle belangrijke vitaminen en voedingsstoffen.

Kan ik alleen smoothiebowls eten als ontbijt? 🏄🏼‍♀️

Echt niet! Hoewel smoothiebowls een geweldig ontbijt zijn, smaken ze ook fantastisch op elk ander moment van de dag. Ze geven je 's ochtends een fruitboost en halen je 's middags uit je dip. Brekky de hele dag door! Smoothiebowls geven je genoeg energie om op de volgende golf te surfen of je stressvolle dagelijkse leven aan te kunnen. Met 🏄🏻‍♀️Mit Brekky fruitmixen is het supergemakkelijk om je smoothiebowl in minder dan een minuut klaar te maken. Geen blender en geen vervelende schoonmaak. Breng je tijd door op het strand! Omdat vers fruit heel snel bederft, moesten we iets bedenken zodat je er zorgeloos van kunt genieten waar en wanneer je maar wilt.Onze magische truc is vriesdrogen.Nadat ons fruit op de mooiste plekken ter wereld heeft kunnen rondhangen en in alle rust zijn volle smaak heeft kunnen ontwikkelen, wordt het direct na het plukken met een schok ingevroren.Het water wordt dan uit het fruit verwijderd, waardoor het bewaard blijft en je er langer van kunt genieten. In een vacuüm verdampt het ijs langzaam uit het bevroren fruit zonder dat het eerst vloeibaar wordt. Hierdoor behouden ze hun fruitige, heerlijke smaak en bijna al hun waardevolle vitaminen en voedingsstoffen.Daarna wordt ons fruit fijngesneden, zodat we de perfecte mengverhouding voor elke kom kunnen garanderen en je zeker weet dat je de Bali Taste krijgt die je verwacht.

Brekky Bowl, waar komt de naam vandaan? ✨

Tijdens onze wereldreis werden we meteen verliefd op het tropische paradijs Bali. Geïnspireerd door de adembenemende natuur en de unieke manier van leven, was het idee voor onze eerste start-up geboren. Want de ontbijtcultuur die op Bali echt geleefd wordt, zorgt voor de perfecte start van de dag. Geïnspireerd door de "Brekkie"-menu's van de stijlvolle ontbijtcafés op het eiland, hebben we de verse smoothiebowls verder ontwikkeld en naar Duitsland gebracht. Brekkie" is het trendwoord voor "ontbijt" en wordt overal gebruikt. Brekkie staat ook voor Bali's levenshouding, vrijheid, gemeenschap en biologisch eten. Veganistisch, 100% natuurlijk en zonder toevoegingen. Wij willen dit gevoel naar Duitsland brengen en hebben daarom ook "Brekkie" gecreëerd -> ons merk "Brekky". Als je meer over ons wilt weten, klik dan hier

Kan ik de Brekky Bowls met alleen water bereiden? 💧

Bereiding is supergemakkelijk met koud en stilstaand water en werkt overal. Je kunt onze brekky bowls ook mengen met plantaardige dranken zoals amandelmelk. Experimenteer en vind je geheime recept!

Hoe maak je van vers fruit de Brekky fruitpoedermix? 🌱

Nadat ons fruit op de mooiste plekken ter wereld heeft mogen rondhangen, wordt het gevriesdroogd en fijngemalen. Hierdoor behouden ze al hun waardevolle vitaminen en voedingsstoffen.

Duurzaamheid 💚

Duurzaamheid is erg belangrijk voor ons en al onze smoothiebowls worden geproduceerd in Duitsland, zijn veganistisch en 100% natuurlijk. Een veganistisch dieet spaart zowel grondstoffen als het milieu. Onze kokosnootschalenIn tegenstelling tot plastic, dat gemaakt is van verschillende chemische stoffen, zijn onze kokosnootschalen en houten bestek 100% natuurlijk. Van boom tot tafel worden onze producten nooit blootgesteld aan chemicaliën die onze gezondheid en ons welzijn kunnen schaden. We willen de manier waarop we voedsel consumeren positief veranderen door plastic bestanddelen te vervangen door natuurlijke, duurzaam geproduceerde en milieuvriendelijke producten.Klimaatneutrale verzendingNatuurlijk besteden we in de laatste stap ook aandacht aan duurzaamheid en vertrouwen we op klimaatneutrale verzending met DHL Go Green. GoGreen verzendt alle nationale pakketten en pakketten CO2-neutraal door te investeren in wereldwijde klimaatbeschermingsprojecten en helpt zo het milieu te beschermen.

VERZENDING & LEVERING

Hoe lang duurt de verzending? 🏷️

Zodra je bestelling is afgerond, duurt de verzending tussen de 1 en 3 dagen. Met onze verzenddienst DHL Go Green zorgen we natuurlijk voor een klimaatneutrale verzending.

Aan welke landen levert BREKKY? 🌍

Op dit moment leveren we alleen binnen Nederland. De verzendtijd binnen Nederland is 1-3 werkdagen. 🇳🇱 Verzending binnen NederlandStandaard verzending: €4,99

Waar is mijn pakket? 🚚

Nadat je je pakket hebt geregistreerd voor verzending, ontvang je onmiddellijk een e-mail met je trackingnummer. Je kunt dit nummer op elk gewenst moment gebruiken om de huidige status van je pakket te controleren. Als je deze e-mail niet ontvangt, neem dan contact op met onze klantenservice op mailto:hello@brekkybowl.com. We proberen je zo snel mogelijk te helpen.

Ik heb mijn pakket niet ontvangen. Wat gebeurt er nu? 😥

Je kunt de huidige status van je bestelling controleren onder je persoonlijke trackingnummer. Als er na een paar dagen nog niets is gebeurd, kun je contact opnemen met onze klantenservice op mailto:hello@brekkybowl.com. We helpen je daar zo snel mogelijk verder.

Ik heb een beschadigd of defect pakket ontvangen. 📦

Als je een beschadigd pakket hebt ontvangen, spijt ons dat natuurlijk. We geven het pakket van onze logistieke afdeling direct door aan DHL Go Green, die verantwoordelijk is voor het verdere transport en de levering. als een artikel beschadigd is geraakt tijdens de verzending, neem dan contact op met onze klantenservice op mailto:hello@brekkybowl.com. We zullen je dan uitleggen hoe je verder te werk moet gaan. Als je een verkeerde bestelling hebt ontvangen of als je een extra product hebt ontvangen dat je niet hebt besteld, neem dan onmiddellijk contact op met onze klantenservice op mailto:hello@brekkybowl.com. Geef ons je bestelnummer en het verkeerde product. We zullen je zo snel mogelijk helpen.

BESTEL

Wat kan ik doen als ik op het verkeerde adres heb besteld? 🏡

Als je je direct na het plaatsen van je bestelling realiseert dat je een onjuist adres hebt opgegeven, kun je contact met ons opnemen via mailto:hello@brekkybowl.com. We hebben de volgende gegevens van je nodig: bestelnummer, oude adres, nieuwe adres. Als de bestelling nog niet is ingepakt, proberen we je wijziging te registreren en door te voeren. Helaas kunnen we echter niet in alle gevallen garanderen dat deze wijziging alsnog kan worden doorgevoerd.

Kan ik mijn bestelling annuleren? ✋

Zodra we je bestelling hebben ontvangen, geven we je gegevens direct door aan onze logistieke afdeling en de verzenddienstverlener. Zodra dit is gebeurd, is annuleren helaas niet meer mogelijk. Als je je bestelling echter onmiddellijk na het plaatsen ervan wilt annuleren, neem dan onmiddellijk contact op met onze klantenservice via mailto:hello@brekkybowl.com. Helaas kunnen we niet garanderen dat deze annulering nog in alle gevallen kan worden uitgevoerd.

Ik heb geen orderbevestiging ontvangen 📝

Als je geen orderbevestiging hebt ontvangen, controleer dan alle mappen in je postvak IN. Als je ook daar niets kunt vinden, neem dan contact op met onze klantenservice via mailto:hello@brekkybowl.com. We helpen je daar zo snel mogelijk verder.

Geeft 🔙

Als je iets wilt retourneren, kan dat alleen als je bestelling nog in de originele verpakking zit en de blikken ongeopend zijn. In dat geval kun je ons een e-mail sturen naar mailto:hello@brekkybowl.com en helpen we je met een retourlabel.

BETALING

Welke betalingsmogelijkheden zijn er? 💳

We bieden de volgende betaalmogelijkheden: Creditcard, Apple Pay, Google Pay, Shop Pay, Klarna, Paypal, Sofortüberweisung

Wat is Klarna? 🤔

Klarna is een betalingsdienstaanbieder. Betalingen op rekening worden volledig via Klarna verwerkt. Helaas hebben wij geen invloed op de afwijzing of goedkeuring van een aankoop op rekening. Neem contact op met Klarna als je hier vragen over hebt.

Kan ik een factuur ontvangen voor mijn bestelling? 📄

Als je een factuur voor je bestelling wilt ontvangen, stuur dan een e-mail met je verzoek naar onze klantenservice op mailto:hello@brekkybowl.com, onder vermelding van je bestelnummer. We sturen je dan graag je factuur als PDF per e-mail toe.

Populair in de winkel

1 of 4