
Bananenbrood flensjes
-
Tijd
-
Calorieën
-
Moeilijkheidsgraad
-
Voeding
Ingrediënten
- 50g volkoren speltmeel
- 50g BREKKY Bananenbrood
- 1 theelepel bakpoeder
- 100ml plantaardige melk
- 50ml bruisend water
Ingrediënten voor de bananenkwarkvulling:
- 200g (soja) kwark
- 1 eetlepel vanille eiwitpoeder (optioneel, als alternatief zoetstof naar keuze)
- 1/2 banaan

Stap 1
- Meng het volkoren speltmeel, BREKKY Bananenbrood en bakpoeder in een kom.
- Voeg de plantaardige melk en het bruiswater toe aan de droge ingrediënten en meng kort, net tot alle ingrediënten gecombineerd zijn.
- Laat het deeg 10 minuten weken terwijl je de ingrediënten voor de bananenkwark klaarmaakt.

Stap 2
- Meng in een aparte kom de (soja) kwark met het vanille eiwitpoeder.
- Snijd de halve banaan in kleine stukjes en voeg toe aan de kwark. Meng alles goed door elkaar tot je een egale vulling hebt.
- Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag of crêpeijzer. Zodra de pan heet is, giet je er wat beslag in en smeer je het uit tot een dunne crêpe.

Stap 3
- Bak de crêpes ongeveer 2 minuten per kant tot ze goudbruin zijn. Herhaal dit tot het beslag op is.
- Besmeer elke crêpe met de bananenkwarkvulling en vouw of rol op.
- Beleg met extra plakjes banaan, kwark, cacaonibs en pindakaas en serveer.
- Eet smakelijk!
Je kunt dit recept gemakkelijk namaken met onze kom en slechts een paar ingrediënten

brekkybowl_nl
Banana Bread
Regular price
€16,99
Regular price
€0,00
Sale price
€16,99
Unit price
/
per
Belasting inbegrepen.
Verzending berekend bij checkout
Liquid error (snippets/share-button line 31): invalid url input Share




Pure Peanut BIO Pindakaas
Regular price
€7,99
Regular price
Sale price
€7,99
Unit price
/
per
Belasting inbegrepen.
Verzending berekend bij checkout
Liquid error (snippets/share-button line 31): invalid url input Share



