Hazelnoot-appel Baked Oatmeal
-
Tijd
-
Calorieën
-
Niveau
-
Voedingsvorm
Ingrediënten
- 50g gemalen havermout
- 30g havermout (grof)
- 50g BREKKY Protein Hazel
- 1 tl bakpoeder
- 1 tl kaneel (optioneel)
- 75ml plantaardige melk
- 100g sojayoghurt
- 1/2 appel
Voor de noten crunch:
- 1 el havermeel
- 20g hazelnoten
- 1 tl pindakaas
Stap 1
- Verwarm de oven voor op 175 graden boven/onderwarmte
- Hak de hazelnoten grof en meng met het havermeel en de pindakaas tot je een kruimelig mengsel hebt
- Zet apart en snij de helft van de appel in kleine stukjes
Stap 2
- Meng in een kom de gemalen havermout, grove havermout, Protein Hazel Smoothie Bowl, bakpoeder en kaneel
- Voeg de plantaardige melk en sojayoghurt toe aan de droge ingrediënten en meng kort tot alles goed gecombineerd is
- Giet het mengsel dan in een ovenschaal of klein bakblik en strijk glad
Stap 3
- Verdeel de appelstukjes gelijkmatig
- Strooi de noten crunch erover en bak de het in de voorverwarmde oven 30 minuten tot het goudbruin en stevig is
- Haal de baked oatmeal uit de oven en laat kort afkoelen
- Snij vervolgens in stukjes en serveer
Je kunt dit recept gemakkelijk namaken met onze Smoothie Bowl en slechts een paar ingrediënten
Protein Hazel
Regular price
€18,99
Regular price
€0,00
Sale price
€18,99
Tax included.
Shipping

Pure Peanut BIO Pindakaas
Regular price
€7,99
Regular price
Sale price
€7,99
Tax included.
Shipping
