Hazelnoot-appel Baked Oatmeal

  • Tijd

  • Calorieën

  • Niveau

  • Voedingsvorm

Ingrediënten

  • 50g gemalen havermout
  • 30g havermout (grof)
  • 50g BREKKY Protein Hazel
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 tl kaneel (optioneel)
  • 75ml plantaardige melk
  • 100g sojayoghurt
  • 1/2 appel

Voor de noten crunch:

  • 1 el havermeel
  • 20g hazelnoten
  • 1 tl pindakaas

Stap 1

  • Verwarm de oven voor op 175 graden boven/onderwarmte
  • Hak de hazelnoten grof en meng met het havermeel en de pindakaas tot je een kruimelig mengsel hebt
  • Zet apart en snij de helft van de appel in kleine stukjes

Stap 2

  • Meng in een kom de gemalen havermout, grove havermout, Protein Hazel Smoothie Bowl, bakpoeder en kaneel
  • Voeg de plantaardige melk en sojayoghurt toe aan de droge ingrediënten en meng kort tot alles goed gecombineerd is
  • Giet het mengsel dan in een ovenschaal of klein bakblik en strijk glad

Stap 3

  • Verdeel de appelstukjes gelijkmatig
  • Strooi de noten crunch erover en bak de het in de voorverwarmde oven 30 minuten tot het goudbruin en stevig is
  • Haal de baked oatmeal uit de oven en laat kort afkoelen
  • Snij vervolgens in stukjes en serveer