High Protein Banana Muffins

  • Tijd

  • Calorieën

  • Niveau

  • Voedingsvorm

Ingrediënten

  • 160 g volkorenmeel
  • 60g BREKKY Vanilla Vegan Protein
  • 2 tl bakpoeder
  • 1 snufje zout
  • 2 rijpe bananen
  • 120 g vloeibare kokosolie
  • 300ml melk
  • 2 eieren
  • 1 tl vanille-extract
  • 3-4 el honing
  • 1 middelrijpe banaan optioneel

Bereiding

  1. Doe de droge ingrediënten in een kom en meng goed
  2. Pureer de bananen
  3. Voeg onder voortdurend roeren de bananenpuree, vloeibare kokosolie, melk, eieren, vanille-extract en een beetje honing toe aan de droge ingrediënten en mix tot een glad, maar niet te lopend beslag
  4. Giet het beslag gelijkmatig in de muffinvormpjes
  5. Snijd eventueel een middelrijpe banaan in plakjes en leg een plakje op elke muffin
  6. Bak de muffins in de oven voor ongeveer 20-25 minuten op 180 graden Celsius
  7. Als het deeg nog aan het stokje blijft plakken, moeten ze nog iets langer in de oven
  8. Geniet ervan!