No Bake Kakaolicious Brownies
-
Tijd
-
Calorieën
-
Moeilijkheidsgraad
-
Voeding
Ingrediënten
- 180g pure chocolade, fijngehakt om te smelten
- 150g boter
- 4 el zonnebloemolie
- 6 eieren
- 100g witte suiker
- 100g bruine suiker
- 140g tarwebloem1 tl bakpoeder, bestrooid
- 100g Brekky Kakaolicious
- 80g pure chocolade, fijngehakt om in te vouwen
Stap 1
- Verwarm de oven voor op 175°C boven- en onderwarmte
- Smelt de gehakte chocolade en boter samen in een kom in een heet waterbad in de pan
- Voeg dan de olie toe aan het chocolade-botermengsel
- Klop de eieren met het wit en de bruine suiker schuimig
- Meng de bloem met het bakpoeder en Brekky Kakaolicious
- Roer het chocolade- en botermengsel en de droge ingrediënten kort maar krachtig door de eiercrème
- Roer er wat van de gehakte chocolade door 🥄
Stap 2
- Giet het beslag in de muffinvorm en verdeel de overgebleven stukjes chocolade erover
- Bak de muffins ongeveer 15-20 minuten in de oven.
- Het deeg moet nog een beetje zacht zijn, want ze worden wat steviger als ze afkoelen.
- Versier eventueel met de Brekky Pure Pindakaas
- Veel plezier!
Je kunt dit recept gemakkelijk namaken met onze kom en slechts een paar ingrediënten
Kakaolicious
Regular price
€16,99
Regular price
€0,00
Sale price
€16,99
Unit price
/
per
Share
Pure Pindaspread
Regular price
€7,99
Regular price
Sale price
€7,99
Unit price
/
per