
Peach Muffins
-
Tijd
-
Calorieën
-
Niveau
-
Voedingsvorm
Ingrediënten
- 50g BREKKY Easy Peach
- 75g speltmeel
- 1 snufje zout
- 1 tl bakpoeder
- 40g kokosbloesemsuiker
- 60ml plantaardige melk
- 1 el appelazijn
- 60g appelmoes
- 40ml koolzaadolie
- 3 perziken

Stap 1
- Verwarm de oven voor op 175 graden boven-/onderwarmte en bereid 6 muffinvormpjes voor
- Ontpit de perziken en snijd ze in kleine stukjes
- Meng de BREKKY Easy Peach, speltmeel, zout, bakpoeder en kokosbloesemsuiker in een kom.

Stap 2
- Meng in een aparte kom de plantaardige melk, appelazijn, appelmoes en koolzaadolie
- Giet de vloeibare ingrediënten over de droge ingrediënten en roer kort tot alles net gecombineerd is
- Zorg ervoor dat je het beslag niet te glad mengt en vouw de gesneden perziken voorzichtig door het beslag.

Stap 3
- Verdeel het beslag gelijkmatig over de muffinvormpjes
- Bak de muffins ongeveer 25 minuten of tot ze goudbruin zijn en een tandenstoker er schoon uitkomt
- Laat de muffins een paar minuten afkoelen in het blik voordat je ze op een rooster legt om helemaal af te koelen.
Je kunt dit recept gemakkelijk namaken met onze Smoothie Bowls en slechts een paar ingrediënten


Easy Peach (Glutenvrij) | Limited Edition
Regular price
€18,99
Regular price
€0,00
Sale price
€18,99
Tax included.
Shipping



