Peach Muffins

  • Tijd

  • Calorieën

  • Niveau

  • Voedingsvorm

Ingrediënten

  • 50g BREKKY Easy Peach
  • 75g speltmeel
  • 1 snufje zout
  • 1 tl bakpoeder
  • 40g kokosbloesemsuiker
  • 60ml plantaardige melk
  • 1 el appelazijn
  • 60g appelmoes
  • 40ml koolzaadolie
  • 3 perziken

Stap 1

  • Verwarm de oven voor op 175 graden boven-/onderwarmte en bereid 6 muffinvormpjes voor
  • Ontpit de perziken en snijd ze in kleine stukjes
  • Meng de BREKKY Easy Peach, speltmeel, zout, bakpoeder en kokosbloesemsuiker in een kom.

Stap 2

  • Meng in een aparte kom de plantaardige melk, appelazijn, appelmoes en koolzaadolie
  • Giet de vloeibare ingrediënten over de droge ingrediënten en roer kort tot alles net gecombineerd is
  • Zorg ervoor dat je het beslag niet te glad mengt en vouw de gesneden perziken voorzichtig door het beslag.

Stap 3

  • Verdeel het beslag gelijkmatig over de muffinvormpjes
  • Bak de muffins ongeveer 25 minuten of tot ze goudbruin zijn en een tandenstoker er schoon uitkomt
  • Laat de muffins een paar minuten afkoelen in het blik voordat je ze op een rooster legt om helemaal af te koelen.