Protein Bars

  • Tijd

  • Calorieën

  • Niveau

  • Voedingsvorm

Ingrediënten

  • 200g BREKKY Choco Vegan Protein
  • 60-80g ahornsiroop
  • 60g BREKKY Pure Peanut pindakaas
  • 50g rijpe banaan
  • 1 tl vanille-extract
  • 90g veganistische chocolade

Bereiding

  1. Meng de Pure Peanut pindakaas, ahornsiroop, Choco Vegan Protein, banaan en vanille-extract in een blender tot een egale mengsel
  2. Druk het mengsel gelijkmatig uit in een vorm van 15x15 cm en plaats deze in de vriezer
  3. Smelt de chocolade in een bain-marie of in de magnetron
  4. Giet de gesmolten chocolade op de eiwitbasis en verdeel gelijkmatig
  5. Plaats de vorm ongeveer 30 minuten in de vriezer (of tot de chocolade is uitgehard)
  6. Snijd in repen en geniet!
  7. Bewaar restjes in de koelkast of vriezer!