Protein Blissballs
-
Tijd
-
Calorieën
-
Niveau
-
Voedingswaarde
Ingrediënten
- 50g Protein Hazel
- 80g gemalen hazelnoten
- 3 el cacao
- 1 snufje kaneel
- 100g dadels
Stap 1
- Doe de dadels in een kom
- Giet er kokend water overheen zodat ze volledig bedekt zijn
- Laat ze ongeveer 10 minuten weken tot ze zacht zijn en gemakkelijk gepureerd kunnen worden
- Giet het weekwater af en knijp de dadels voorzichtig uit om het overtollige water te verwijderen.
Stap 2
- Terwijl de dadels weken, doe je de gemalen hazelnoten in een pan.
- Verhit de pan op een middelhoog vuur en rooster de hazelnoten lichtjes, onder voortdurend roeren, tot ze geurig en goudbruin van kleur zijn.
- Haal de geroosterde hazelnoten uit de pan en laat afkoelen.
- Doe de geweekte dadels, de afgekoelde geroosterde hazelnoten, High Protein Hazel, cacao en kaneel in een high speed blender of keukenmachine.
Stap 3
- Verwerk het mengsel op hoge snelheid tot er een gelijkmatige, kleverige massa ontstaat.
- Schraap indien nodig af en toe de zijkanten van de blenderkan af en schraap het mengsel weer naar beneden.Schep met een theelepel kleine porties uit het mengsel.
- Vorm de porties met je handen tot gelijkmatige ballen. Het mengsel moet ongeveer 10-15 balletjes maken, afhankelijk van de gewenste grootte.
- Optioneel: Rol de afgewerkte balletjes in extra cacao om ze een licht bittere laag te geven.
Je kunt dit recept gemakkelijk namaken met onze bowl en slechts een paar ingrediënten
Protein Hazel
Regular price
€18,99
Regular price
€0,00
Sale price
€18,99
Unit price
/
per
Share
Pure Pindaspread
Regular price
€7,99
Regular price
Sale price
€7,99
Unit price
/
per