Tropical Mango Granola

  • Tijd

  • Calorieën

  • Niveau

  • Voedingsvorm

Ingrediënten voor 5 porties

  • 50g BREKKY Tropical Mango
  • 150g havermout
  • 50g gedroogde mango
  • 50g amandelschaafsel
  • 30g pompoenpitten
  • 50g kokoschips
  • 1 snufje kaneel
  • 4 el ahornsiroop
  • 4 el koolzaadolie

Stap 1

  • Verwarm de oven voor op 160°C
  • Snijd de gedroogde mango in kleine stukjes
  • Meng in een grote kom de havermout, Tropical Mango, gedroogde mango, amandelschaafsel, pompoenpitten en snufje kaneel
  • Voeg de koolzaadolie en ahornsiroop toe en meng alles goed door elkaar tot alle ingrediënten goed gecombineerd zijn

Stap 2

  • Verdeel het mengsel gelijkmatig over een met bakpapier beklede bakplaat
  • Bak de granola 10 minuten in de voorverwarmde oven
  • Strooi na de eerste 10 minuten de kokossnippers over de granola en roer alles voorzichtig door elkaar om ervoor te zorgen
  • Bak de granola nog eens 10 minuten of tot het goudbruin en knapperig is

Stap 3

  • Haal de granola uit de oven en laat het volledig afkoelen
  • Eenmaal afgekoeld kun je het bewaren in luchtdichte verpakkingen
  • Serveer de granola als ontbijt met yoghurt of melk, als topping voor Smoothie Bowls of gewoon als heerlijk tussendoortje