Appel Kaneel Cinnamon Rolls
-
tijd
-
Calorieën
-
Niveau
-
Voedingsvorm
Ingrediënten
- 4 el BREKKY Verse Appel-kaneel
- 80ml water
- 275g bladerdeeg
- 1 el BREKKY Pure Peanut pindakaas
- 1 el agavesiroop
- 1 tl kaneel
Stap 1
Meng 4 volle eetlepels BREKKY Verse Appel Kaneel met 80 ml water in een kleine kom. Rol tegelijkertijd het bladerdeeg uit op een bakplaat.
Stap 2
Bestrijk het bladerdeeg vervolgens gelijkmatig met het verse appel- en kaneelmengsel.
Stap 3
Rol het bladerdeeg op vanaf de smalle kant. Snijd met een scherp mes in stukken van 3-4 cm breed. Leg ze op de rand in een cirkel. Bak ze vervolgens ongeveer 20 minuten op 180 graden.
Stap 4
Doe agavesiroop en pindakaas over de kaneelbroodjes. De cinnamon rolls zijn nu klaar om warm geserveerd te worden.