Appel Kaneel Cinnamon Rolls

  • tijd

  • Calorieën

  • Niveau

  • Voedingsvorm

Ingrediënten

  • 4 el BREKKY Verse Appel-kaneel
  • 80ml water
  • 275g bladerdeeg
  • 1 el BREKKY Pure Peanut pindakaas
  • 1 el agavesiroop
  • 1 tl kaneel

Stap 1

Meng 4 volle eetlepels BREKKY Verse Appel Kaneel met 80 ml water in een kleine kom. Rol tegelijkertijd het bladerdeeg uit op een bakplaat.

Stap 2

Bestrijk het bladerdeeg vervolgens gelijkmatig met het verse appel- en kaneelmengsel.

Stap 3

Rol het bladerdeeg op vanaf de smalle kant. Snijd met een scherp mes in stukken van 3-4 cm breed. Leg ze op de rand in een cirkel. Bak ze vervolgens ongeveer 20 minuten op 180 graden.

Stap 4

Doe agavesiroop en pindakaas over de kaneelbroodjes. De cinnamon rolls zijn nu klaar om warm geserveerd te worden.

Je kunt dit recept eenvoudig namaken met onze Smoothie Bowls en slechts een paar ingrediënten