Verse appel kaneelbroodjes

  • tijd

  • Calorieën

  • Moeilijkheidsgraad

  • Voeding

Ingrediënten

  • 4 el verse appelkaneel
  • 80 ml water
  • 275 g bladerdeeg
  • 1 el pindakaas
  • 1 el agavesiroop
  • 1 tl kaneel

Stap 1

Meng eerst 4 volle eetlepels van onze Verse Appel Kaneel Brekky Bowl met 80 ml water in een kleine kom. Rol tegelijkertijd het bladerdeeg uit op een bakplaat en smeer gelijkmatig uit. 🥣

Stap 2

Bestrijk het bladerdeeg vervolgens gelijkmatig met het verse appel- en kaneelmengsel. 🥄

Stap 3

Rol het bladerdeeg op vanaf de smalle kant, als een sponsrol. Snijd met een scherp mes in stukken van 3-4 cm breed. Leg ze op de rand in een cirkel. Bak ze vervolgens ongeveer 20 minuten op 180 graden. 😋

Stap 4

Als laatste giet je agavesiroop en pindakaas over de kaneelbroodjes. De kaneelbroodjes zijn nu klaar om warm geserveerd te worden. 🍴

1 of 6

Dieses Rezept kannst du mit unserer Bowl und wenigen Zutaten ganz einfach nachmachen